Spremembe glede jesenovanja

Zdravo,

zaradi ukrepov, ki se nanašajo na zbiranje, letos jesenovanja v običajni obliki ne bomo izvedli. Kljub temu pa bomo (če bodo razmere to dovolile) za vsako izmed starostnih vej izvedli eno akcijo. Prijava na akcijo še vedno poteka preko elektronske prijavnice – tisti, ki ste prijavo izpolnili že pred spremembo je ne potrebujete reševati še enkrat. V primeru, da bi se od akcije radi odjavili, to lahko sporočite na 068 187 417 (Drevo – Tilen).

Za medvedke in čebelice (1. – 5. razred) bomo v soboto 17. 10. organizirali kostanjev MČ piknik. Z akcijo bomo začeli ob 9.00 na eni izmed 3 lokacij – Skladišče pri AMZS, OŠ Franceta Prešerna Kranj, Kulturni dom na Kokrici, zaključili pa bomo ob 15.00. Ločena izvedba bo omogočala delo po manjših skupinah, točno lokacijo vam bomo poslali na telefonsko številko navedeno ob prijavi. Cena akcije je 3€, denar naj otroci prinesejo na zbor pred akcijo. Za akcijo pa potrebujejo topla oblačila, dobro obutev, rutko (če jo imajo), malico in za 2 pesti kostanja.

Za gozdovnike in gozdovnice (6. – 9. razred) pa nameravamo organizirati 2 – dnevni približek jesenovanja 🙂 Ta bo potekal v 1. koncu tedna jesenskih počitnic – 24. in 25. 10., prav tako na različnih lokacijah. S programom bomo začeli ob 8.00 in končali ob 18.00. Točne informacije glede prostora vam bomo pred akcijo posredovali na navedeno telefonsko številko. Cena akcije je 10€, denar naj otroci prinesejo na zbor pred akcijo. Za akcijo potrebujejo dobro obutev, palerino ali dežnik, malico in rutko (če jo imajo).

Vsem, ki ste prijavnino že poravnali, jo bomo v prihodnjih tednih vrnili nazaj. Če se vam glede jesenovanja poraja še kakršno koli vprašanje, ga lahko naslovite na nacelnik@kokrski-rod.si ali 068 187 417.

Lep taborniški pozdrav!

No Comments

Post a Comment